henrik.centerpartiet.net

Gå gärna in på min nya kompletta hemsida med denna blogg speglad: http://henrik.centerpartiet.net/

fredag 10 december 2010

JULKLAPPSTIPS

Ändra inlägg | Ta bort inlägg

Min goda väninna Anna Fogelberg har gett ut en bok! En fantasybok som främst riktar sig mot ungdomar. En välskriven och spännande bok som jag verkligen rekommenderar. Den beställes på www.bogaloffen.se 

Mer information om författarinnan Anna Fogelberg kan läsa artikeln i NT (7 dec) på http://www.bogaloffen.se/press

 

TACK KUNGEN för att du köper Svenskt!
Jag tycker i motsats till Peter Eriksson (Mp) och en del av Sveriges journalistkår att det är bra att kungen investerar sina pengar i svenska företag och stöder svensk industri. Jag skulle däremot vara oroad om han istället investerade i amerikanska stridsflygplan, tyska lastbilar och koreanska mobiltelefoner.
  Jobba på kungen - att skapa fler jobb i Sverige!

 

Jag har hört talas om virriga tanter som kör i fel riktning på motorvägar. I fredags var det dock en av vägverkets egna plogbilar som låg i mötande bilisters vägbana. Jag var på väg söderut på E22 och skulle just glida om en bilist som låg i påfartsfilen från Autoimporten när jag anade att en olycka var på väg. Längre fram såg jag blinkljus och blev uppmärksam. Jag konstaterade dock att det var en plogbil som jag mötte - alltså borde det inte vara någon fara att fortsätta i 85km/h i min körbana. Eftersom jag såg blinkljuset på taket snett framför sig så såg det ut att ligga i rätt fil, men tanken slog mig att det kunde vara en obetänksam sms:ande stolle bakom ratten med ett dödande plogblad framför sig. Jag gick ut och lade mig i påfartsfilen för säkerhets skull - och klarade livhanken! Bakom plogbilen kom en till likadan som tog sin egen fil. Den första föraren tyckte väl att det var lika bra att svepa av mötande filen också, och hoppas på att bilarna höll undan. En verkligt idiotisk idé! Om de ska fortsätta så så kan jag tipsa om att det kommer att spara många liv om de målar plogbladet lysgult och med blink på bägge sidor om bladet.

Vi kanske ses.