henrik.centerpartiet.net

Gå gärna in på min nya kompletta hemsida med denna blogg speglad: http://henrik.centerpartiet.net/

torsdag 25 februari 2010

Det är DO som diskriminerar en hel folkgrupp!

Man må tycka att handhälsning är en skitsak. Men accepterar man inte att en kvinnlig chef vill ha anställda som fungerar socialt utan anmäler till diskrimineringsombudsmannen så är det inte längre en skitsak. Nu är det fråga om diskriminering.

Men det är DO som diskriminerar, inte arbetsgivaren (Sveriges välfärdsmotor).

Det är DO och domstolen alternativt nuvarande lagtextformulering som diskriminerar genom att anse att islamtroende folkgrupper skulle vara mindre förädlingsbenägna än den kristna folkgruppen.

Varför har vi annars haft en häxjakt på kristna som motsätter sig homogifte och sett statliga satsningar på mångmiljonbelopp för att införa ökad jämställdhet samtidigt som den fundamentalistiske muslimen uppmuntras med 60000kr för att han ska fortsätta sitt kvinnoförnedrande beteende?

Det är skamligt och kontraproduktivt att använda våra skattepengar till att uppmuntra fortsatt diskriminering av kvinnor även i det land fundamentalisten flytt till. Och de som är de stora förlorarna och drabbas av domen är, förutom kvinnorna, Sveriges alla sekulariserade muslimer med en tidsenlig kvinnosyn.


Läs gärna andra östgötska centerpartisters syn på frågan:

Muharrem Demirok, Staffan Danielsson

1 kommentar:

  1. Helt förfärligt att de kan döma så. Dock har jag en liten fundering, är det inte så att religionsfrihet i Sverige enligt lag väger tyngre än yttrandefrihet enligt lagen? Och innebär inte detta att DO bedömde korrekt? Sedan att det är fruktansvärt att så är fallet är ju en helt annan sak. Hur ser du på den infallsvinkeln?

    Sedan skulle jag vara försiktig med att länka till Staffan Danielsson i frågor i denna kategori då han är öppet smygrasist och skriver en del saker som är mycket skrämmande på sin blogg.

    Ha det gött!

    SvaraRadera