henrik.centerpartiet.net

Gå gärna in på min nya kompletta hemsida med denna blogg speglad: http://henrik.centerpartiet.net/

måndag 16 augusti 2010

Jubel och fröjd - jag har fått en unge!

En äkta dotter! Den tredje! Vi har specialiserat oss på flickor. Och eftersom jag vill se mig snarare som gentleman än feminist så kan jag ta att det inte är fullt jämställt i hemmet, utan lite extra förspänt för kjoltygen. ; )

 

Värkarna började på natten till lördagen så jag fick sno mig lite när jag körde in till Bauhaus med en lånad släpkärra och köpte en lekstuga i byggsats. Men vilken otroligt hjälpsam personal de har på Bauhaus! Det trodde jag faktiskt inte. Möjligen att det hjälpte till att jag, i närvaro av trenne personal, råkade nämna att frun hade börjat få värkar… Hur som helst så fick jag hem byggsatsen och fick den avlastad av hjälpsam svärfar och svåger långt innan det var dags att åka in till förlossningen. Vi åkte när barnen skulle läggas och var inne ca 20:30. 1h45min senare var hon född.

 

Hon heter Majken Lindgren och är helt sagolik. Hon är 52cm lång och väger 3585g och har god aptit som sin far och sina systrar.

 

Idag har jag och de stolta systrarna varit och hämtat hem Majken och Madelene. Det är riktigt skönt att ha dem hemma så snabbt!

 

Nu ska jag gå och gosa med min bäbis!

 

Blir du inte sugen? Det skulle inte skada med fler barn i kommunen, länet och landet! Sätt igång och producera. Och då är det inte menat som en uppmuntring till okristligt okynnesövande utan riktiga försök att sätta till världen flera äkta döttrar. Lycka till!

 

1 kommentar:

  1. Hej, jag är Martin Reed, om du är redo att få en lånekontakt. Benjamin via e-post: 247officedept@gmail.com, WhatsApp: +1989-394-3740 Jag ger kredit till sin tjänst. De ger mig summa 2.000.000,00 Euro till avkastning på 2% avkastning. Inom fem arbetsdagar. Benjamin arbetar med gruppinvesterare till ren lån- och skuldfinansiering vid låg avkastning för att betala dina räkningar eller köpa ett hem eller öka ditt företag. snälla, jag råder alla där ute som är i behov av lån och kan vara pålitliga, pålitliga och kapabla att återbetala vid tidpunkten för medel.

    SvaraRadera